Arrangementen

In 2020 bieden wij de volgende arrangementen aan:

Geïnteresseerd in één van onze arrangementen? Neem contact op met +31 (0) 519 542070 of klik hier voor het contactformulier.

Direct reserveren

inclusief maximaal 6 personen:

Aprilmaand

€ 270,00
Aankomst 27 maart
Vertrek 24 april 
Prijs exclusief:
Toeristenbelasting € 40,07
Milieuheffing € 15,00


Meivakantie (16 dagen) € 226,00
Aankomst vanaf 14 april
Vertrek uiterlijk 12 mei
Prijs exclusief:
Toeristenbelasting € 40,07
Milieuheffing € 12,50


Meimaand € 450,00
Aankomst vanaf 7 april
Vertrek uiterlijk 19 mei
Prijs exclusief:
Toeristenbelasting € 40,07
Milieuheffing € 25,00


Voorjaarsarrangement € 565,00
Aankomst 14 april
Vertrek 3 juni
Prijs exclusief:
Toeristenbelasting € 104,90
Millieuheffing € 35,00


Pasen € 70,00
Aankomst 8 april
Vertrek 14 april
Prijs exclusief:
Toeristenbelasting € 1,59 p.p.p.n.
Milieuheffing € 7,50


Junimaand € 475,00
Aankomst 2 juni
Vertrek 1 juli
Prijs exclusief:
Toeristenbelasting € 40,07
Milieuheffing € 25,00


Kortseizoen € 1.265,00
Aankomst 28 juni
Vertrek 2 september
Prijs exclusief:
Toeristenbelasting € 193,46
Milieuheffing € 40,00


Voorzomerarrangement € 625,00
Aankomst 2 juni
Vertrek 15 juli
Prijs exclusief:
Toeristenbelasting € 40,07
Milieuheffing € 37,50


Nazomerarrangement € 475,00
Aankomst 24 augustus
Vertrek 30 september
Prijs exclusief:
Toeristenbelasting € 62,96
Milieuheffing € 25,00


Naseizoensarrangement € 675,00
Aankomst 24 augustus
Vertrek 31 oktober
Prijs exclusief:
Toeristenbelasting € 62,96
Milieuheffing € 40,00

Geïnteresseerd in één van onze arrangementen? Neem contact op met +31 (0) 519 542070 of klik hier voor het contactformulier.

Direct reserveren

Kamperen met Hemelvaart met het hele gezin

Kamperen met Hemelvaart op Strandcamping Duinoord

Lekker een paar dagen ertussenuit met Hemelvaart, de ideale vakantieperiode om een kleine vakantie tussendoor en toch op een mooie afstand. Er even tussenuit op het mooiste Waddeneiland Ameland en dan ook nog op strandcamping Duinoord zo dicht bij de zee, dat je haast op het strand overnacht. Wakker worden met de ruis van de zee, even de duin over en dan genieten van de prachtige zee. Snel naar de kampwinkel voor warme broodjes en natuurlijk iets lekkers bij de koffie en dan snel op de fiets naar het Oerd of gezellig het dorpje Nes in. Maar ook kan je even doortrappen en je bent in Hollum bij de Vuurtoren, maar vergeet ook niet even langs Ballum te gaan op de terugweg want een Nobeltje mag je niet missen. Wacht niet te lang met reserveren want iedereen wil graag er even met Hemelvaart tussenuit.

Voor slechts € 182.50*

Kijk ook even of u wellicht de tent of caravan laat staan op onze strandcamping tot na de Pinksteren en dan gewoon 2 lange weekeindes geniet van al het moois wat Ameland biedt. U boekt dit arrangement al voor € 337,50*. Omdat de overtocht meestal vol zit op de woensdag voor Hemelvaart mag u ook vanaf de vrijdag voor Hemelvaart uw tent of caravan komen opzetten en u betaald gewoon het Hemelvaart-Pinksteren arrangement, zo kan u optimaal genieten.

  • Incl. 6 personen, excl toeristenbelasting €1,59 p.p.n.

Reserveer hier

Kamperen met Pinksteren met het hele gezin

Kamperen met Pinksteren op Camping Duinoord

Lekker een paar dagen ertussenuit met Pinksteren, de ideale vakantieperiode om een kleine vakantie tussendoor en toch op een mooie afstand. Er even tussenuit op het mooiste Waddeneiland Ameland en dan ook nog op strandcamping Duinoord zo dicht bij de zee, dat je haast op het strand overnacht. Wakker worden met de ruis van de zee, even de duin over en dan genieten van de prachtige zee. Snel naar de kampwinkel voor warme broodjes en natuurlijk iets lekkers bij de koffie en dan snel op de fiets naar het Oerd of gezellig het dorpje Nes in. Maar ook kan je even doortrappen en je bent in Hollum bij de Vuurtoren, maar vergeet ook niet even langs Ballum te gaan op de terugweg want een Nobeltje mag je niet missen. Wacht niet te lang met reserveren want iedereen wil graag er even met Pinksteren tussenuit.

Voor slechts € 137,50*

Kijk ook even of u wellicht niet al met hemelvaart de tent of caravan neerzet op onze strandcamping en dan gewoon 2 lange weekeindes geniet van al het moois wat Ameland biedt. U boelt dit arrangement al voor € 337,50*. Aangezien de overtocht meestal vol zit op de woensdag voor Hemelvaart mag u ook vanaf de vrijdag voor Hemelvaart uw tent of caravan komen opzetten en u betaald gewoon het Hemelvaart-Pinksteren arrangement, zo kan u optimaal genieten.

  • Incl. 6 personen, excl toeristenbelasting €1,59 p.p.n.

Kamperen met hemelvaart en Pinksteren met het hele gezin

Kamperen met Hemelvaart en Pinksteren op strandcamping Duinoord

Lekker een paar dagen ertussenuit met Hemelvaart, maar ook met Pinksteren. heerlijk genieten van de ideale vakantieperiode voor een kleine vakantie tussendoor en toch op een mooie afstand. Er even tussenuit op het mooiste Waddeneiland Ameland en dan ook nog op  strandcamping Duinoord zo dicht bij de zee, dat je haast op het strand overnacht. Wakker worden met de ruis van de zee, even de duin over en dan genieten van de prachtige zee. Snel naar de kampwinkel voor warme broodjes en natuurlijk iets lekkers bij de koffie en dan snel op de fiets naar het Oerd of gezellig het dorpje Nes in. Maar ook kan je even doortrappen en je bent in Hollum bij de Vuurtoren, maar vergeet ook niet even langs Ballum te gaan op de terugweg want een Nobeltje mag je niet missen. Wacht niet te lang met reserveren want iedereen wil graag er even met Hemelvaart en Pinksteren tussenuit.

Voor slechts € 337,50*

En of dat niet al genoeg is bieden wij u nu ook de mogelijkheid om voor hetzelfde geld 3 weekeindes te genieten van onze mooie eiland en fantastiche strandcamping voor de prijs van een hemelvaart-Pinksteren arrangement. U boekt dit arrangement al voor € 337,50*. Omdat de overtocht meestal vol zit op de woensdag voor Hemelvaart mag u ook vanaf de vrijdag voor Hemelvaart uw tent of caravan komen opzetten en u betaald gewoon het Hemelvaart-Pinksteren arrangement, zo kan u optimaal genieten.

* Incl. 6 personen, excl toeristenbelasting €1,59 p.p.n.