Animatieteam in het hoogseizoen

Animatie op de camping

Tijdens het hoogseizoen organiseert ons animatieteam allerlei leuke activiteiten voor jong en oud, zodat je vakantie op Ameland echt onvergetelijk wordt. De kleintjes speuren erop los met de boswachter of strandspelletjes doen terwijl jij ontspant aan zee.

Buiten de camping zijn er ook genoeg recreatiemogelijkheden, zoals speeltuinen voor de kinderen en een groot sport- en speelterrein op Duinoord-Zuid!

Recreatie op Ameland

Op Ameland, vlakbij Strandcamping Duinoord, zijn er tal van recreatiemogelijkheden die je vakantie veelzijdig en onvergetelijk maken. Vanaf de camping heb je directe toegang tot het uitgestrekte strand, waar je geniet van ontspannende strandwandelingen, zonnebaden en een verfrissende duik in de Noordzee. De duinen zijn perfect voor avontuurlijke fietstochten en wandelroutes, terwijl je in de nabijgelegen dorpjes en stadjes een rijke cultuur en geschiedenis verkent. Bezoek lokale ambachtswinkels, proef heerlijke streekproducten en doe mee aan georganiseerde excursies om het meeste uit je verblijf op Ameland te halen. Of je nu van actieve avonturen in de natuur houdt of liever de lokale cultuur opsnuift, Ameland heeft voor ieder wat wils.

Animatie kampvuur