Laat je verwennen

Eventjes geen zin om zelf te koken na een heerlijke dag aan het strand? Ga voor een avondje culinair genot. Dat kan gewoon in het modern hoofdgebouw op de camping zelf. Geniet in onze toffe kantine, steek een frietje in onze frituur of leef je uit in onze perfect gesorteerde supermarkt met een uitgebreid assortiment.

Boodschappen doen of uit eten

Supermarkt & hoofdgebouw

In de supermarkt zijn dagelijks verse pizza's en hapjes verkrijgbaar, ook om mee te nemen. De supermarkt en de eetgelegenheden in het hoofdgebouw zijn elke dag open van 07:30 tot 22:00, zelfs op zondag.

Tip: Neem een (kaart)spel mee en geniet van lekkere maaltijden met een spelletje op het terras.

Duinoord horeca 2

Lekker uitgebreid snacken

Frituur & kantine

Zin in een speciaal vleesje van de frituur? Met een verfrissend drankje? Op Strandcamping Duinoord vind je zowel een frituur als een kantine, dus voor elke vakantieganger wat wils. Beide eetgelegenheden zijn te vinden in het hoofdgebouw.

De actuele openingsuren staan op de deur van de frituur en de kantine. Als de frituur gesloten is, staan onze medewerkers 150 meter verderop voor je klaar. Daar vind je namelijk de supermarkt met verse hapjes, belegde broodjes, pizza's en meer.

Restaurant bar