Voor jouw gemak

Sanitair en wasserette

Verspreid over het terrein van Camping Duinoord vind je moderne, ruime en propere sanitairgebouwen. We hebben ook een wasserette met wasmachines, een centrifuge én droogtrommels. Zelfs strijken is hier mogelijk en je kan hier meteen ook je koelelementen invriezen in de daarvoor bestemde vriezer.

Zalig warm douchen

Proper onderhouden sanitair

Als kampeerder hecht je veel belang aan propere sanitaire voorzieningen. Bij Camping Duinoord zit je wat dat betreft helemaal goed. We hebben meerdere moderne en ruime sanitairgebouwen verspreid over ons terrein, die regelmatig worden schoongemaakt. Zo douche je comfortabel, doe je praktisch de afwas en ga je zorgeloos naar het toilet. Op elk moment van de dag.

Belangrijk om te weten: voor warm water heb je een chipkaart nodig, die verkrijgbaar is bij de receptie.

Sanitair Duinoord Wasbakken

Na een dagje aan het strand

Sanitair zowel binnen als buiten

Kom je terug van een heerlijk dagje strand? Dan is het niet vreemd om overal zand tegen te komen. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing! Onze buitendouches zijn geplaatst aan de buitenkant van het toiletgebouw. Voordat je terugkeert naar je plekje, spoel je hier je voeten af of neem je een snelle douche om het zand uit je haren te spoelen.

Sanitair douche buiten

Extra handig

Onze wasserette

In onze toiletgebouwen fris je je zalig op. En nog meer goed nieuws: ook je vuile kleding maak je hier proper. In onze wasserette vind je wasmachines, een centrifuge en droogtrommels. Zo krijg je je kleding niet alleen schoon, maar ook lekker snel droog. Handig toch?

Daarnaast kan je in onze wasserette je kleding strijken. En tot slot bieden we je de mogelijkheid om er je ijselementen in te vriezen.

Belangrijk om te weten: voor het gebruik van onze wasmachines, centrifuge en droogtrommels heb je een chipkaart nodig. Deze chipkaart koop je bij de receptie en kan je ook gebruiken voor warm water.

Duinoord chipkaart