Ontdek Ameland op de fiets

Tijdens je verblijf op Strandcamping Duinoord is de fiets het perfecte vervoersmiddel om de mooiste plekjes van het eiland te ontdekken. Er zijn eindeloze fietspaden die je het hele eiland over voeren. Misschien nam je je eigen fiets mee. Dat kan natuurlijk ook. Maar indien dit niet het geval is, huur je ze hier gemakkelijk.

HUUR EEN FIETS EN GENIET!

Ontspannen het hele eiland verkennen

Er zijn verschillende fietsverhuurwinkels waar je tijdens je verblijf in Duinoord kiest uit een breed scala aan modellen. Van luxe elektrische fietsen tot mountainbikes. Fiets langs de Waddenzeedijk, door de duinen of het bos en verken de pittoreske dorpjes Buren, Nes, Ballum en Hollum op Ameland.

Vergeet zeker niet om de vuurtoren te bezoeken of een fietstocht te maken naar het adembenemende natuurgebied 't Oerd aan de oostkant van het eiland. Tijdens de fietstochten ontdek je prachtige plekjes met indrukwekkende uitzichten en gezellige terrasjes om even te pauzeren. Beloofd!

Ruime keuze

Fietsverhuur op Ameland

Op Ameland huur je fietsen bij bijvoorbeeld Fietsverhuur Kiewiet. Kiewiet heeft drie vestigingen op het eiland, één in het centrum van Nes, één bij Veerdam en één op onze camping zelf. Da's super handig! Hier vindt je een ruim assortiment fietsen, waaronder tandems, bakfietsen, mountainbikes, kinderfietsen, elektrische fietsen en modellen met of zonder versnellingen. Ze bieden ook een bagageservice die je bagage vanaf de aankomst per boot naar je accommodatie vervoert. Deze service is zelfs gratis voor groepen.

Een ander bekend fietsverhuurbedrijf op Ameland is Nobel, met vestigingen in Nes, Ballum en Hollum en twee servicepunten in Buren. In welk dorp je ook bent, je vindt overal een servicepunt. Nobel biedt ook een bagageservice waarbij fietsen voor groepen ook naar de haven worden gebracht. Je hebt een ruime keuze uit kinderfietsen, mountainbikes, bakfietsen, tandems en andere modellen. Hier huur je ook fietsaccessoires zoals fietstassen, kinderzitjes, honden- en kinderkarren en ze hebben ook elektrische fietsen.

En dan is er nog Fietsverhuur Metz waar je verschillende type fietsen huurt. Dit kan gemakkelijk via de website van Metz Ameland fietsverhuur. Alle modellen zijn te huur voor het gewenste aantal dagen. Ze bieden ook kinderzitjes en hondenbuggy's aan. Je vindt ze aan de Strandweg in Buren of kom even langs op de receptie van Camping Duinoord voor meer informatie.