Animatie in het hoogseizoen

In het hoogseizoen organiseert ons toffe animatieteam verschillende activiteiten. Hun taak? Kinderen van alle leeftijden een onvergetelijke vakantie op Ameland bezorgen! De kleintjes mogen met de boswachter op zoek naar spannende aanwijzingen of met zijn allen spelletjes spelen op het strand. En jij? Jij geniet van jouw welverdiende vakantie aan zee.

Er is ook heel veel te doen buiten onze camping. Zo zijn er verschillende speeltuinen voor de kinderen. Maar ook een groot sport- en speelterrein op Duinoord-Zuid.

Recreatie op Ameland

Op Ameland, in de omgeving van Strandcamping Duinoord, zijn er tal van recreatiemogelijkheden die je een afwisselende en onvergetelijke vakantie bezorgen. Vanaf onze camping heb je direct toegang tot het brede strand, waar je heerlijk wandelt, zont en zwemt in de Noordzee. De duinen nodigen uit tot avontuurlijke fiets- en wandeltochten, terwijl de nabijgelegen dorpen Nes, Buren, Ballum en Hollum een rijke cultuur en geschiedenis bieden.

Bezoek plaatselijke ambachtelijke winkeltjes, proef heerlijke streekproducten en neem deel aan georganiseerde excursies om het beste uit je verblijf op Ameland te halen. Of je nu actieve avonturen in de natuur wilt beleven of wilt genieten van de plaatselijke cultuur, Ameland heeft voor elk wat wils.

Animatie kampvuur