Supermarkt op Ameland met een groot assortiment

De supermarkt op Ameland van camping Duinoord heeft een ruim assortiment. Je koopt er onder andere dagelijks vers brood en charcuterie. Heb je zin in een Duits Kaiserbrötchen, een Frans stokbrood, een pistoletje, zachte bolletjes, een wit brood, een bruin brood of een volkoren boterham? Het kan allemaal. Maar ook voor producten zoals koffie, thee en eieren heb je een ruime keuze. Alles voor je ontbijt en lunch vind je hier dus met gemak.

Maar er is veel meer. Ook voor de kleine honger kan je bij ons terecht. Dagelijks verse koffiekoeken, diverse soorten gebak, veel seizoensfruit en nog veel meer lekkers. Uiteraard bevat ons assortiment ook veel producten voor het avondeten, zoals pasta, rijst, aardappelen en natuurlijk heel veel verse groenten.

We verkopen ook non-food zoals dagelijkse of weekendkranten en zelfs speelgoed voor je kinderen. Zo vervelen die zich tijdens je vakantie op Ameland nooit. En aangezien de supermarkt zich op een camping bevindt, kan je hier ook terecht voor luchtmatrassen, kampeerservies en andere kampeerspullen. Superhandig als je een haring verloren bent of je matras lek blijkt te zijn!

Bekijk het assortiment

Langer en vaker open dan Jumbo, Coop en Spar

Waar op Ameland je ook bent, er is altijd wel een supermarkt in de buurt. Bijvoorbeeld de Coop in Hollum, de Jumbo in Nes of de Spar in Ballum. Dat is handig voor als je vanaf de camping even een snelle boodschap moet doen.

Maar wist je al dat onze supermarkt op Ameland veel langer en vaker geopend is? Bij ons kun je tijdens je vakantie namelijk dagelijks je boodschappen doen. Of je nu met Pasen, in de zomervakantie of de herfstvakantie van het prachtige Ameland geniet, onze winkel is van 1 april tot 31 oktober iedere dag open van 07:30 tot 22:00. Bovendien worden alle afdelingen elke dag aangevuld. Zo eet je zelfs op zondag verse broodjes, koffiekoeken en gebak!

Waar de andere supermarkten pas rond 08:30 open gaan, kan je bij ons al vanaf 07:30 terecht. Ook op zondag. Bovendien hoef je je niet te haasten na een middag op het strand, want wij sluiten pas om 22:00. Daarmee zijn wij de supermarkt die het langst en vaakst open is.

En heel handig: de supermarkt van Duinoord ligt op slechts enkele minuten lopen van het Noordzeestrand bij Nes. Ben je dus een flesje water vergeten, heb je zin in een koud ijsje of een heerlijke koek om van te smullen? Dan sta je in no-time weer op het strand, mét je boodschappen. Wat wil een mens nog meer?

Broodhoek

Waar kan je onze supermarkt op Ameland vinden?

Nu je weet dat we een groot assortiment hebben en dagelijks voor je geopend zijn, wil je natuurlijk graag weten waar je onze supermarkt op Ameland precies vindt.

In het midden van Ameland ligt het gezellige dorp Nes. Dit is het dorp waar je van de veerboot vanuit Holwerd bent gestapt. Vanuit Nes loop, fiets of rij je naar het noorden. Ten noorden van Nes, vlakbij een van de vele strandopgangen naar het brede Noordzeestrand, bevindt zich strandcamping Duinoord.

Je bent er al bijna…

Onze supermarkt op Ameland bevindt zich op het terrein van strandcamping Duinoord. Preciezer gezegd: in het hoofdgebouw van de receptie. We heten je van harte welkom!

De supermarkt op de plattegrond

Het adres van camping Duinoord en van onze supermarkt is:

Jan van Eijckweg 2

9163 PB Nes Ameland

Nederland

Bekijk onze andere faciliteiten
Supermarkt Duinoord