Droombanen op Ameland

Ameland is een prachtig eiland in de Waddenzee dat jaarlijks duizenden toeristen trekt. Het is een populaire vakantiebestemming vanwege de mooie stranden, de natuur en de rust die het eiland biedt. Voor veel mensen is werken op Ameland op de camping dan ook een droombaan. Wil je werken op Ameland op Camping Duinoord? Laat het ons weten!

Contacteer ons

Wat houdt werken op Ameland op een camping in?

Werken op Ameland op Strandcamping Duinoord omvat veel verschillende taken. Geen dag is hetzelfde op onze camping op Ameland. Benieuwd naar de beschikbare vacatures? Lees dan snel verder!

Vacatures op Camping Duinoord op Ameland van maart tot en met oktober

  • Receptie: Van 1 april t/m 31 oktober 2024 zijn we op zoek naar een medewerker voor de receptie. Als medewerker van de receptie ben je het eerste aanspreekpunt voor gasten. Je helpt hen met in- en uitchecken, beantwoordt vragen en geeft informatie over onze camping op Ameland en het eiland zelf.
  • Horeca: In het centrumgebouw van Camping Duinoord vind je onder andere een brasserie en een frituur. Hiervoor zijn wij opzoek naar een echte horecatijger. Iets voor jou? Contacteer ons!
  • Technische dienst: Als medewerker van de technische dienst ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technische problemen op de camping. Denk hierbij aan kapotte lampen, lekkages of problemen met de waterdruk.
  • Campingwinkel: In het hoofdgebouw van onze camping op Ameland vind je een campingwinkel. Hou je ervan om onze gasten te helpen met winkelen en zorg je er graag voor dat alle producten in de juiste schappen liggen? Dan is dit jouw job!

Bovenstaande vacatures zijn beschikbaar als vakantiejob maar ook fulltime.

Kom bij ons werken
Duinoord horeca 2

Waarom is werken op een camping op Ameland zo'n geweldige ervaring?

Werken op Ameland op Camping Duinoord is een geweldige ervaring en wel hierom:

  • Je werkt in een prachtige omgeving: Ameland is een van de mooiste plekken van Nederland en werken op een camping betekent dat je omringd bent door de natuur en de zee.
  • Je ontmoet nieuwe mensen: werken op een camping betekent dat je in contact komt met mensen van over de hele wereld. Dit is een geweldige kans om nieuwe mensen te leren kennen en je talenkennis te verbeteren.
  • Je leert nieuwe vaardigheden: werken op een camping vereist verschillende vaardigheden, van klantenservice tot technische vaardigheden. Dit betekent dat je tijdens je werk nieuwe vaardigheden kunt ontwikkelen die ook in de toekomst van pas kunnen komen.
Kamperen aan zee

Contacteer Huub!

Denk je dat je een geschikte kandidaat bent voor één van deze jobs op onze camping op Ameland? Laat ons weten wanneer je wilt werken op Ameland! Heb je een vraag of wil je solliciteren? Stuur dan een mailtje naar Huub Stikkelbroeck,
e-mail: hs@campingduinoordameland.nl.

Ik wil vakantiewerk doen
Waddenzee duinoord