Jouw vakantiejob op een fantastische locatie

De zomer komt eraan. Hét moment om vakantieplannen te smeden en te genieten van de warme zon, het strand en de zee. Maar wist je dat de zomer ook perfect is om wat extra geld te verdienen? Met een vakantiejob bij Camping Duinoord, verblijf je op het prachtige Ameland, beleef je een onvergetelijke zomer én verdien je tegelijkertijd ook nog eens een centje!

Waarom een vakantiejob bij Camping Duinoord?

Op zoek naar vakantiewerk op Ameland? Er zijn tal van opties, maar waarom moet je nu eigenlijk precies kiezen voor Camping Duinoord? Wel, dit zijn een aantal goede redenen:

  1. Geweldige locatie: Ameland betovert met zijn uitgestrekte stranden, duinen en charmante dorpjes. Bij Camping Duinoord geniet je van deze prachtige omgeving terwijl je geld verdient. En in je vrije tijd ligt het strand op wandelafstand op je te wachten.
  2. Fijne werksfeer: Bij Camping Duinoord maak je deel uit van een hecht en enthousiast team. Samen met je collega's streef je naar één doel: de gasten een fantastische vakantie aan zee bezorgen. De sfeer zit hier goed! En hoe blijer wij zijn, hoe blijer onze gasten.
  3. Diversiteit aan taken: Van horecawerk tot receptiedienst, Camping Duinoord biedt een breed scala aan taken. Er is altijd wel een rol die perfect bij jou past.
Kom bij ons werken
Duinoord horeca 2

Wat voor werkzaamheden kan je verwachten op Camping Duinoord?

Als je aan vakantiewerk op Ameland bij een camping denkt, denk je misschien al snel aan een job in de horeca of als animatiemedewerker. Maar bij Camping Duinoord zijn er veel meer andere mogelijkheden. Dit zijn enkele functies:

  1. Horeca: In het restaurant en de frituur zijn er vaak openstaande vacatures voor bedienend personeel, koks en afwassers.
  2. Receptie: Als receptiemedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor de gasten. Je helpt met in- en uitchecken en beantwoordt vragen.
  3. Technische Dienst: Hier zorg je ervoor dat alle voorzieningen op de camping goed draaien. Denk aan reparaties van apparatuur en onderhoud van gebouwen en terreinen.
Bekijk alle vacatures
Receptie duinoord

Beleef de tijd van je leven op Ameland

Vakantiewerk op Ameland bij Camping Duinoord. Da's niet alleen een leuke manier om geld te verdienen, maar ook een unieke kans om dit prachtige eiland te verkennen en nieuwe ervaringen op te doen. Of je nu gaat voor een job in de horeca, bij de technische dienst of bij de receptie, het belooft een onvergetelijke zomer te worden.

Ik wil een vakantiejob
Waddenzee duinoord